Indonesian Javanese  palet plastik 40 x 48 cara nganggo 1000 kg nganti 1500 kg kapasitas



40 x 48 cara plastik palette kanthi kapasitas 1000 kg nganti 1500 kg:
Bahan: Plastik, Plastik, Plastik HDPE
Tipe: Nest pallets plastik.
Tipe Entri: 4-Way
Gaya: Single Faced
Papan Asal: China (Dharatan)
Werna: Biru utawa Gratis kanggo nampa adat
Logo: Silk printing free, embossing.
Supplier - Shandong Lingyue:
LingYue, ing basa China tegese apik banget .Kanthi luwih saka 20 taun pembangunan, LINGYUE dadi produsen plastik palet profesional paling gedhe ing Cina. Ing taun 2018, LINGYUE nandur modal pabrik loro kanggo pallet baja lan pallets Aluminium. Pabrik total tutup wilayah luwih saka 300000.00 SQM.ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, SGS certificated.Over 400 staffs lan luwih saka 18 insinyur senior .Alusan plastik palet molds.Luwih saka 5 yuta potongan pallets saben taun kemampuan produksi.
T: Piye carane aku ngerti pallet sing cocog karo apa?
A: Kabeh sing perlu kanggo menehi rincian ngisor lan kita bakal ngusulake model cocok,
1.Pallet size Length * Width * Height.
2. Stack panggunaan palet bisa pallet, rak pallet, lantai pallet, ekspor pallet.
3. Kapasitas muatan beban pallet, beban statis, beban rak sewajarna.
Q: Apa sampeyan nggawe pallet werna utawa logo?
A: Kita bisa nulung sampeyan ngatur werna utawa logo
Q: Suwene wektu pengiriman sampeyan?
A: Umumé, 15-20 dina sawisé nampa bayaran advance. Yen sampeyan nggawe pesanan formal, kita bakal menehi sampeyan rencana produksi kanggo njamin nalika pengiriman.
Q: Apa istilah pembayaran Anda?
A: Secara umum, T / T umum cara. Mesthi, kita uga nampa L / C, PayPal, West Union utawa liya miturut kahanan tartamtu.
Q: Kadospundi kula saged pikantuk sampel kangge mriksa kualitas sampeyan?
A: Sampel bisa dikirim dening DHL / TNT / FEDEX, dening udara utawa nambah menyang segara kontaner

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province