Indonesian Sunda  Kabaya palastik pikeun botol Cai 5 galon



Kabaya palastik pikeun botol Cai 5 galon:
Bahan: Plastik, bahan umum u0026 parawan sadia
Ketik: botol cai Industri rak.
Gaya: Single Nyanghareupan
Tempat Asal: Cina (Daratan)
Ukuran: 1360 x 1095 x 128 mm
Warna: Blue atawa warna dipénta séjén
pilihan panyiri: logos na panomeran on pamundut, gumantung kana volume
Q: Naha kabaya plastik?
A: torek dina unit weight, penanganan Aman, Résistansi kana korosi, résistansi Panas waterproof, résistansi Tiis, résistansi Minyak, Seuneu-retardant, Beresih tur hygienic, gampang sanitized
Q: Plastik kabaya Fitur
A: Recyclable, Lingkungan, No Purwokerto, Hegelian, Inflaming retarding awét, renget buktina, 4 cara, Kasalametan, Anti skid surfaces
Q: Dupi urang meunang sampel ti anjeun?
A: Urang hoyong ngintunkeun Anjeun sampel tina gudang urang, tapi angkutan barang nu bakal janten dina laju tinggi alatan volume badag tur beurat. Ku kituna lamun anjeun rék ka dinya, biaya bakal on akun Anjeun. Tapi bakal diskon lamun pesenan dikonfirmasi.

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province