Indonesian Javanese  Plastik Racks kanggo 5 Gallon Water Bottles



Rak plastik kanggo 5 galon galon botol:
Bahan: Plastik, bahan umum u0026 prawan sing kasedhiya
Tipe: Raket botol air industri.
Gaya: Single Faced
Papan Asal: China (Dharatan)
Ukuran: 1360 x 1095 x 128 mm
Werna: Biru utawa werna sing dijaluk liyane
Pilihan label: Logo lan panomeran ing panjalukan, gumantung saka volume
T: Apa rak plastik?
A: Lighter ing unit bobot, Penanganan aman, Resistance to corrosion, Waterproof Heat Resistance, Resistance dingin, Resistance oil, Fire-retardant, Clean and hygienic, gampang dibersih
Q: Rak plastik Fitur
A: Daur ulang, Lingkungan, Ora Ana Maintenance, Hegelian, Inflaming Retarding Durable, Moth proof, 4 ways, Safety, Anti skid surfaces
Q: Kita bisa njaluk conto saka sampeyan?
A: Kita arep ngirim conto saka gudang kita, nanging barang sing ana ing tingkat dhuwur amarga volume lan bobot gedhe. Dadi yen sampeyan pengin banget, biaya bakal ana ing akun sampeyan. Nanging bakal diskon yen pesenan dikonfirmasi.

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province