Indonesian Sunda  pallets palastik Industri dilakukeun dina china



Ngeunaan parusahaan - Shandong Lingyue
LingYue, dina Basa Cina hartina alus teuing .With taun ngembangkeun langkung ti 20 LINGYUE kungsi nu profésional produsén pallets palastik china panggedena. Dina taun 2018, LINGYUE invested dua pabrik logam pikeun pallets baja tur pallets Aluminium ngahasilkeun. Total pabrik nutupan aréa nu leuwih ti 300000,00 SQM.ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, SGS certificated.Over 400 staffs na leuwih ti 18 Senior insinyur .Hundreds of pallets palastik molds.More ti 5 juta buah pallets per pangabisa produksi taun.
Kami pos ka produsén pallets panggedena sakuliah china.
FAQ :
1.How i tiasa terang nu Usuk cocog pamakéan kuring?
Kabéh nu peryogi ieu masihan handap rinci tur tim jualan kami bakal ngajukeun model merenah,
a) ukuran Usuk Panjang * Width * jangkungna.
b) pamakéan Usuk tumpukan bisa Usuk, rak bisa Usuk, pamakéan flooring Usuk, pamakéan ékspor Usuk.
c) kapasitas beban Usuk beban dinamis, beban statis, racking beban sasuai.
2.Can anjeun nyieun warna atawa logo urang Usuk? Sabaraha Usuk urang mesen?
Bisa mantuan anjeun ngaropea warna atawa logo
Anti dieunakeun design tipe vented Usuk plastik buatan china
3.How lila teu waktos pangiriman anjeun?
Sacara umum, 15-20 poé sakali narima pembayaran sateuacanna. Lamun nempatkeun hiji urutan formal, maka kami bakal méré Anjeun rencana produksi pikeun ngajamin dina pangiriman waktos.
4.Whats istilah mayar anjeun?
Sacara umum, TT ilaharna cara. Pasti, urang ogé nampa L / C, PayPal, Uni Kulon atawa batur accoridng kana kaayaan spésifik.
5.Any jasa lianna bisa nyadiakeun?
Logo percetakan; Warna ngaropéa; bébas det + dem dina port tujuan; tilu taun jaminan.
6.Is aya jaminan kualitas?
Jaminan 3 taun. Hiji ngaganti salah dina 1 taun, dua ngaganti salah dina 2 taun, tilu ngaganti salah dina 3 taun. Jeung ngarojong test SGS.
7.How abdi tiasa sampel mariksa kualitas anjeun?
Sampel bisa dikirim ku DHL / TNT / FEDEX, ku hawa atawa tambahkeun ka peti laut Anjeun.

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province