Indonesian Sunda  Industrial grid Plastik Usuk Kawajiban beurat pikeun Gudang



Industrial grid Kawajiban Plastik Usuk beurat pikeun Gudang.
Fitur tina plastik Pallets: Ku ngagunakeun badag mesin suntik molding kami rancang pallets palastik of spésifikasi diversified tina bahan kami didaur palastik atah pikeun neundeun jeung tujuan logistik di industri béda.
Kaunggulan tina pallets palastik dibandingkeun pallets kai tradisional ngawengku:
1) Leuwih lila hirup-bentang, sabudeureun 5-7 kali nepi ka pallets kai;
2) Lampu di beurat, beresih jeung santun penampilan, non-toksik, beusi-gratis, non-biang.
3) Mudah keur cuci jeung decontamination, tahan ka jadi ruksak, non-kaduruk;
4) asor bébas, hama-gratis, asam-lalawanan;
5) Recyclable.
Ngeunaan parusahaan:
Kalayan taun ngembangkeun langkung ti 20 LINGYUE kungsi nu profésional produsén pallets palastik china panggedena. Dina taun 2018, LINGYUE invested dua pabrik logam pikeun pallets baja tur pallets Aluminium ngahasilkeun. Total pabrik nutupan aréa nu leuwih ti 300000,00 SQM.ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, SGS certificated.Over 400 staffs na leuwih ti 18 Senior insinyur .Hundreds of pallets palastik molds.More ti 5 juta buah pallets per pangabisa produksi taun.
Kami pos ka produsén pallets panggedena sakuliah china.
FAQ
Q: Kuring resep design anjeun, tapi couldn t manggihan model katuhu tina daptar produk, nyaéta sadia ukuranana custom?
Sumuhun, urang ngalakukeun produk custom jeung proyék.
Q: Kumaha carana abdi tiasa terang nu Usuk cocog pamakéan kuring?
Kabéh nu peryogi ieu masihan handap rinci tur tim jualan kami bakal ngajukeun model merenah,
a) ukuran Usuk Panjang * Width * jangkungna.
b) pamakéan Usuk tumpukan bisa Usuk, rak bisa Usuk, pamakéan flooring Usuk, pamakéan ékspor Usuk.
c) kapasitas beban Usuk beban dinamis, beban statis, racking beban sasuai.
Q: Abdi hoyong gaduh produk desain kuring sorangan sarta qty teu nu gedé, nya éta OK?
Sumuhun, urang tiasa buka kalayan design custom anjeun, euweuh urusan leutik atawa badag qty, kumaha oge, punten ngartos biaya bakal béda.

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province