Indonesian Javanese  Piring industri Plastik Pallet Heavy Warehouse



Piring industri Plastik Pallet Heavy Warehouse.
Fitur Plastik Pallets: Kanthi nggunakake mesin cetakan injeksi gedhe, kita nggawé palet plastik saka spesifikasi macem-macem saka bahan baku plastik daur ulang kanggo tujuan panyimpenan lan logistik ing macem-macem industri.
Keuntungan palet plastik dibanding palet kayu tradisional kalebu:
1) Jangka urip maneh, sekitar 5-7 kali kanggo kayu palet;
2) Ringan, katon resik lan prasaja, non-beracun, bebas wesi, non-prickly.
3) Gampang kanggo ngumbah lan dekontaminasi, tahan kanggo rot, non-flammable;
4) Bebas-asor, ora pati bébas, tahan asam;
5) Daur ulang.
Babagan perusahaan:
Kanthi luwih saka 20 taun pembangunan, LINGYUE dadi produsen plastik palet profesional paling gedhe ing Cina. Ing taun 2018, LINGYUE nandur modal pabrik loro kanggo pallet baja lan pallets Aluminium. Pabrik total tutup wilayah luwih saka 300000.00 SQM.ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, SGS certificated.Over 400 staffs lan luwih saka 18 insinyur senior .Alusan plastik palet molds.Luwih saka 5 yuta potongan pallets saben taun kemampuan produksi.
We are leading menyang produsen pallets paling gedhé ing kabeh china.
FAQ
Q: Aku seneng rancanganmu, tapi ora bisa nemokake model sing bener saka daftar produk, ukuran khusus sing kasedhiya?
Ya, kita nggawe produk lan proyèk adat.
T: Piye carane aku ngerti pallet apa sing cocog karo aku?
Kabeh sampeyan perlu menehi rincian ing ngisor iki lan tim sales bakal ngusulake model cocok,
a) Pallet size Length * Width * height.
b) Stack panggunaan pallet bisa pallet, rak pallet, lantai pallet, pallet nganggo ekspor.
c) Kapasitas load pallet dinamis, beban statis, beban rak sakcukupe.
Q: Aku pengin duwe produk desain dhewe lan qty ora gedhe, apa OK?
Ya, kita bisa nganggo desain khusus, ora masalah cilik utawa gedhe, nanging ngerti biaya sing beda.

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province