Indonesian Sunda  pallets palastik 1100 x 1100 pikeun diobral di china produsén ngarah



pallets palastik 1100 x 1100 pikeun diobral di china produsén ngarah:
Ukuran: 1100 x 1100 x 150 mm
Bahan: Virgin atawa palastik didaur
Warna: Blue atawa ngaropéa
Desain: sayang beurat bisa lampu, forklift stabil mindahkeun pallets, rak tiasa desain tugas beurat, tumpukan design malik bisa jeung saterusna.
gudang gudang, mindahkeun cargoes, sistem racking selektif, ngajalankeun dina Sistim racking jsb
Treuk bisa dipake: Sadaya rupa forklifts, stokers Usuk, Usuk jack jsb
Logo: ngaropéa haratis.
Perusahaan :
LingYue, salah sahiji parusahaan basa ti Shandong ifc Group.Headquarter di kota Linyi, Shandong Province.More ti 20 taun pangalaman pallets servicing.Rich pangalaman dina manufaktur palastik jeung logam pallets. Hiji anggota Cina Usuk Association.Famous brand baha anu lega ditarima ku usaha china, kayaning Coca-Cola, RedBull, Nongfu Spring tur jadi patén-patén on.Our pallets kayaning a pallets plastik kalayan baja bertulang pikeun sistim racking loading tinggi, plastik a rak keur 5 galon bottled cai, hiji pallets logam kalawan tabung mendesain .They téh sadayana ngalayanan ratusan klien kacida alusna.
Kalayan taun ngembangkeun langkung ti 20 LINGYUE kungsi nu profésional produsén pallets palastik china panggedena. Dina taun 2018, LINGYUE invested dua pabrik logam pikeun pallets baja tur pallets Aluminium ngahasilkeun. Total pabrik nutupan aréa nu leuwih ti 300000,00 SQM.ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, SGS certificated.Over 400 staffs na leuwih ti 18 Senior insinyur .Hundreds of pallets palastik molds.More ti 5 juta buah pallets per pangabisa produksi taun.
Kami pos ka produsén pallets panggedena sakuliah china.

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province