Indonesian Javanese  palet plastik 1100 x 1100 untuk dijual di produsen terkemuka Cina



palet plastik 1100 x 1100 dijual di cina terkemuka produsen:
Ukuran: 1100 x 1100 x 150 mm
Bahan: Piranti sing mentas utawa daur ulang
Werna: Biru utawa disesuaikan
Desain: Nest ringan ringan, stabil forklift transfer palet, rak desain tugas berat, tumpukan bisa reversibel desain lan sateruse.
Simpenan gudang, transfer kargo, sistem raket selektif, drive sistem raket dll
Workable Truck: All kinds of forklifts, stokers pallet, jack pallet etc
Logo: Disesuaikan kanthi gratis.
Perusahaan :
LingYue, salah siji perusahaan basis saka Shandong ifc Group.Heubuh ing kutha Linyi, Provinsi Shandong. Luwih saka 20 taun pengalaman palet servicing.Rich pengalaman ing manufaktur palet plastik lan logam. Anggota China Pallet Association. LY merek akèh ditampa dening perusahaan-perusahaan china, kayata Coca-Cola, RedBull, Spring Nongfu, lan liya-liyane. Kayu paten kayata palet plastik kanthi baja sing diperkuat kanggo sistem gantungan dhuwur, plastik rak kanggo 5 gelas botol banyu, palet logam kanthi rancangan tabung .Padha kabeh servis ratusan klien apik banget.
Kanthi luwih saka 20 taun pembangunan, LINGYUE dadi produsen plastik palet profesional paling gedhe ing Cina. Ing taun 2018, LINGYUE nandur modal pabrik loro kanggo pallet baja lan pallets Aluminium. Pabrik total tutup wilayah luwih saka 300000.00 SQM.ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, SGS certificated.Over 400 staffs lan luwih saka 18 insinyur senior .Alusan plastik palet molds.Luwih saka 5 yuta potongan pallets saben taun kemampuan produksi.
We are leading menyang produsen pallets paling gedhé ing kabeh china.

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province