Indonesian Sunda  pallets palastik for ira jeung sikina



pallets palastik for ira jeung sikina:
The ganda raray Usuk mangrupa solusi alus teuing pikeun beban beurat. Desain mantap na ngajadikeun Usuk nu tahan ka dampak na bisa mawa beban tina nepi ka 2000 kg salila angkutan, kitu ogé nepi ka 6000 kg di gudang statis. Usuk-kinerja tinggi Ieu ogé idéal pikeun transporting, nyimpen sarta stacking tas badag, kayaning uyah, gula, semén, Tepung tas, jsb.
1.How i tiasa terang nu Usuk cocog pamakéan kuring?
 Kabéh nu peryogi ieu masihan handap rinci tur tim jualan kami bakal ngajukeun model merenah,
a) ukuran Usuk Panjang * Width * jangkungna
b) pamakéan Usuk gudang pamakéan OR gudang racking stacking gudang OR pamakéan pengiriman barang hiji jalan?
c) kapasitas beban Usuk beban dinamis, beban statis, racking beban sasuai.
2.Can anjeun nyieun Usuk warna kami?
 Bisa mantuan anjeun ngaropea warna.
3.How lila teu waktos pangiriman anjeun?
 Sacara umum, 15-20 poé sakali narima pembayaran sateuacanna. Lamun nempatkeun hiji urutan formal, maka kami bakal méré
 Anjeun hiji rencana produksi pikeun ngajamin dina pangiriman waktos.
4.Whats istilah mayar anjeun?
 Sacara umum, TT ilaharna cara. Pasti, urang ogé nampa L / C, PayPal, Uni Kulon atawa batur nurutkeun kaayaan spésifik
5.Any jasa lianna bisa nyadiakeun?
logo percetakan; Warna ngaropéa; taun jaminan
6.Is aya jaminan kualitas?
 Jaminan 3 taun. Hiji ngaganti salah dina 1 taun, dua ngaganti salah dina 2 taun, tilu ngaganti salah dina 3 taun. Jeung ngarojong test SGS.
7.How abdi tiasa sampel mariksa kualitas anjeun?
Sampel bisa dikirim ku DHL / TNT / FEDEX, ku hawa atawa tambahkeun ka peti laut anjeun

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province