Indonesian Javanese  Palet plastik kanggo gandum lan wiji



Palet plastik kanggo gandum lan wiji:
Pallet pasuryan ganda minangka solusi apik kanggo heavy load. Desain sing kuat nggawe pallet tahan kanggo impact lan bisa nggawa beban nganti 2000 kg sak transportasi, uga nganti 6000 kg ing panyimpenan statis. Pallet kinerja dhuwur iki uga cocok kanggo transportasi, nyimpen lan tumpukan tas gedhe, kayata Salt, Sugar, Semen, Tas Tepung, lan liya-liyane.
1.Carane aku ngerti pallet apa sing cocog karo aku?
 Kabeh sampeyan perlu menehi rincian ing ngisor iki lan tim sales bakal ngusulake model cocok,
a) Pallet size Length * Width * height
b) Warehane panggunaan warata Pallet Utawa gandha panyimpenan gudang UTAWA cara pengiriman cara siji?
c) Kapasitas load pallet dinamis, beban statis, beban rak sakcukupe.
2.Apa sampeyan nggawe pallet werna?
 Kita bisa mbantu ngatur werna.
3.Dadi suwene wektu pengiriman sampeyan?
 Umumé, 15-20 dina nalika nampa bayaran advance. Yen sampeyan nulis prentah formal, kita bakal menehi
 sampeyan rencana produksi kanggo njamin kapan delivery.
4.Make istilah pembayaran sampeyan?
 Umumé, TT umum cara. Mesthi, kita uga nampa L / C, PayPal, West Union utawa liya miturut kahanan tartamtu
5.Apa layanan liyane sing bisa nyedhiyakake?
logo printing; werna sing disesuaikan; taun babar pisan
6. Apa ana jaminan kualitas?
 Warranty 3 taun. Siji ngganti siji ing 1 taun, loro ngganti siji ing 2 taun, telung ngganti siji ing 3 taun. Lan ndhukung test SGS.
7.Apa aku bisa njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?
Sampel bisa dikirim dening DHL / TNT / FEDEX, kanthi online utawa nambah menyang wadhah segara

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province