Indonesian Sunda  pallets palastik pikeun neundeun basement (2019)



pallets palastik pikeun neundeun basement anu Reusable, diandelkeun tur ngaropéa.
Pikeun sababaraha dekade, warehousing jeung industri operasi relied on pallets dijieunna tina kai pikeun neundeun produk maranéhanana jeung kabutuhan transportasi. Sanajan kitu, aya drawbacks tangtu pallets kai, kaasup durability kawates, anu henteu mampuh occasional papanggih standar sanitasi dinten ieu sarta tatu poténsi disababkeun ku splinters kai.
Loba pausahaan anu nyieun transisi ka pallets dijieun tina zat palastik - kayaning poliétilén tinggi-density, low-dénsitas poliétilén, polipropilén, blends ko-polimér jeung rupa bahan plastik didaur.
 pallets plastik keur Kaunggulan gudang basement:
(1). beurat lampu
(2). Non-toksik, non-polusi, anti cai, anti shock, anti sepuh tur anti korosi sipat
(3). produk toko di kabaya kalayan ieu pallets reusable. Awét, bersih, Saniter.
(4) .Eliminates kuku bengong, splinters.
(5). Hiji-sapotong busa struktural nyaéta gampang pikeun ngabersihan.
(6) .USDA jeung FDA patuh. Gampang ngaidentipikasi inventory.
FAQ
Dupi anjeun nampa layanan OEM na ODM?
 Hehehehe, kami pikaresepeun pikeun nampa layanan OEM na ODM.
parameter kumaha upami palastik pallets kedah kami nawiskeun nuhun petik ditangtoskeun?
 Ukuran, aplikasi, warna, beban racking, beban statis, beban dinamis sarta qty.
Naon istilah mayar anjeun?
 T / T, Western Union, L / C, PayPal jeung saterusna.
What is the time kalungguhan anjeun?
 5 nepi ka 15 workdays kana sia mayar.
Dupi sampel Anjeun haratis?
 Hehehehe, sampel anu boga muatan na refunded pikeun pesenan bulk
Dupi anjeun nampi urutan test?
 Hehehehe, urang nampi urutan test saméméh anjeun nempatkeun hiji urutan formal badag kalayan kami.
Kumaha upami packing anjeun pallets plastik?
 kantong plastik, kai Usuk, pe pilem wrapping.
Dupi urang didatangan parusahaan anjeun pikeun mariksa produk saméméh pangiriman?
 Anjeun wilujeng sumping nganjang parusahaan urang pikeun mariksa kami jeung produk urang.

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province