Indonesian Javanese  Parket plastik kanggo panyimpenan basement (2019)



palet plastik kanggo panyimpenan ruang paling ngisor yaiku Reusable, Dependable lan Customized.
Kanggo dekade kepungkur, bisnis pergudangan lan industri migunaake pallets digawe saka kayu kanggo panyimpenan produk lan kabutuhan transportasi. Nanging, ana kekurangan tartamtu ing kayu palet, kayata ketahanan sing winates, ora bisa mlebu jroning standar sanitasi lan potensial cidera sing disebabake dening serat kayu.
Akeh perusahaan sing nggawe transisi menyang pallets digawe saka bahan plastik - kayata polietilen densitas dhuwur, polietilen dawa dhuwur, polipropilena, campuran co-polimer lan maneka bahan plastik daur ulang.
 palet plastik kanggo panyimpenan basement Kauntungan:
(1). Bobot lampu
(2). Sifat-sifat non-beracun, non-polusi, anti-banyu, anti-kejut, anti-aging lan anti-korosi
(3). Simpen produk ing rak karo pethèk kasebut bisa digunakaké. Tahan, resik, resik.
(4) .Nutupi kuku sing ngeculake, splinters.
(5). Umpan busa struktural siji-sijiné gampang kanggo ngresiki.
(6) .USDA lan FDA compliant. Gampang ngenali persediaan.
FAQ
Sampeyan bisa nampa layanan OEM lan ODM?
 Ya, kita seneng banget nampa layanan OEM lan ODM.
Apa paramèter babagan palet plastik apa kita kudu kurban kanggo petikan sing tepat?
 ukuran, aplikasi, warna, ukuran rak, beban statis, beban dinamis lan qty.
Apa istilah pembayaran sampeyan?
 T / T, Western Union, L / C, PayPal lan liya-liyane.
Apa sampeyan wektu timbal?
 5 nganti 15 dina kerja nalika njupuk pembayaran.
Apa conto sampeyan gratis?
 Ya, conto ditrapake lan dibalekake kanggo pesenan akeh
Apa sampeyan nampa tès test?
 Ya, kita nampa pratelan tes sadurunge sampeyan nduwe urutan formal gedhe karo kita.
Apa babagan kemasan kanggo palet plastik?
 Tas plastik, kayu pallet, PE film bungkus.
Kita bisa ngunjungi perusahaan kanggo mriksa produk sadurunge pengiriman?
 Sampeyan welcome kanggo ngunjungi perusahaan kita kanggo mriksa kita lan produk kita.

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province