Indonesian Sunda  mana abdi tiasa meser kualitas pallets palastik ti china?



mana abdi tiasa meser kualitas pallets palastik ti china?
FAQ
1.How i tiasa terang nu Usuk cocog pamakéan kuring?
Kabéh nu peryogi ieu masihan handap rinci tur tim jualan kami bakal ngajukeun model merenah,
a) ukuran Usuk Panjang * Width * jangkungna.
b) pamakéan Usuk tumpukan bisa Usuk, rak bisa Usuk, pamakéan flooring Usuk, pamakéan ékspor Usuk.
c) kapasitas beban Usuk beban dinamis, beban statis, racking beban sasuai.
2.Can anjeun nyieun warna atawa logo urang Usuk? Sabaraha Usuk urang mesen?
Bisa mantuan anjeun ngaropea warna atawa logo lamun masihan kami desain.
beurat beurat sisi ganda gudang gudang stacking pamakéan Usuk palastik pikeun tas tepung
3.How lila teu waktos pangiriman anjeun?
Sacara umum, 15-20 poé sakali narima pembayaran sateuacanna. Lamun nempatkeun hiji urutan formal, maka kami bakal méré Anjeun rencana produksi pikeun ngajamin dina pangiriman waktos.
4.Whats istilah mayar anjeun?
Sacara umum, TT ilaharna cara. Pasti, urang ogé nampa L / C, PayPal, Uni Kulon atawa batur nurutkeun kaayaan spésifik.
5.Any jasa lianna bisa nyadiakeun?
Logo percetakan; Warna ngaropéa; bébas det + dem dina port tujuan; tilu taun jaminan.
6.Is aya jaminan kualitas?
Jaminan 3 taun. Hiji ngaganti salah dina 1 taun, dua ngaganti salah dina 2 taun, tilu ngaganti salah dina 3 taun. Jeung ngarojong test SGS.
7.How abdi tiasa sampel mariksa kualitas anjeun?
Sampel bisa dikirim ku DHL / TNT / FEDEX, ku hawa atawa tambahkeun ka peti laut Anjeun.

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province