Indonesian Javanese  ngendi aku bisa tuku plastik plastik berkualitas saka china?



ngendi aku bisa tuku plastik plastik berkualitas saka china?
FAQ
1.Carane aku ngerti pallet apa sing cocog karo aku?
Kabeh sampeyan perlu menehi rincian ing ngisor iki lan tim sales bakal ngusulake model cocok,
a) Pallet size Length * Width * height.
b) Stack panggunaan pallet bisa pallet, rak pallet, lantai pallet, pallet nganggo ekspor.
c) Kapasitas load pallet dinamis, beban statis, beban rak sakcukupe.
2.Apa sampeyan nggawe pallet werna utawa logo? Carane akeh pallet apa we order?
Kita bisa mbantu sampeyan ngatur werna utawa logo yen sampeyan menehi kita desain.
bobot berat sisi ganda warehouse storage stacking nggunakake pallet plastik kanggo tas tepung
3.Dadi suwene wektu pengiriman sampeyan?
Umumé, 15-20 dina nalika nampa bayaran advance. Yen sampeyan nulis prentah formal, kita bakal menehi sampeyan rencana produksi kanggo njamin wektu pengiriman.
4.Make istilah pembayaran sampeyan?
Umumé, TT umum cara. Mesthi, kita uga nampa L / C, PayPal, West Union utawa liya miturut kahanan tartamtu.
5.Apa layanan liyane sing bisa nyedhiyakake?
Logo printing; werna sing disesuaikan; free det + dem ing pelabuhan tujuan; garansi telung taun.
6. Apa ana jaminan kualitas?
Warranty 3 taun. Siji ngganti siji ing 1 taun, loro ngganti siji ing 2 taun, telung ngganti siji ing 3 taun. Lan ndhukung test SGS.
7.Apa aku bisa njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?
Sampel bisa dikirim dening DHL / TNT / FEDEX, kanthi online utawa nambah menyang wadhah segara.

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province