Indonesian Javanese  Heavy weight double sides storage warehouse stacking plastic pallet for bags flour



Heavy weight double sides storage warehouse stacking plastic pallet for bags flour:
Pallets wis dirancang minangka kabeh-bunder nyata sing nawakake kinerja dhuwur. Sacara umum ditrapake ing sirkuit tertutup, tetanduran produksi lan distribusi barang. Kajaba iku, akeh panggunaan kanggo numpuk, kayata tas tumpukan, kotak tumpukan lan sapanunggalane. Kekuwatan dhuwur ing pallet plastik iki nyuda resiko karusakan kanthi penanganan sing ora bener, lan kanthi mangkono nyedhiyakake urip layanan. Iku gampang kanggo ngresiki sawise digunakake lan utamané digunakake kanggo gudang stacking karo mbukak dhuwur.
Bahan: Plastik
Tipe: Euro Pallet
Tipe Entri: 4-Way
Gaya: Double Faced
Papan Asal: China (Dharatan)
Aplikasi: kanggo gula, uyah, glepung lan semen tas nganggo stacking
Warna: biru standar bisa disesuaikan
Fitur: Eco-friendly, tugas berat, karo rim diketokake ing saben sudhut
Certificate: CE / SGS / ISO9001
deck: deck vented
FAQ
1.Carane aku ngerti pallet apa sing cocog karo aku?
Kabeh sampeyan perlu menehi rincian ing ngisor iki lan tim sales bakal ngusulake model cocok,
a) Pallet size Length * Width * height.
b) Stack panggunaan pallet bisa pallet, rak pallet, lantai pallet, pallet nganggo ekspor.
c) Kapasitas load pallet dinamis, beban statis, beban rak sakcukupe.
2.Apa sampeyan nggawe pallet werna utawa logo? Carane akeh pallet apa we order?
Kita bisa mbantu sampeyan ngatur werna utawa logo yen sampeyan menehi kita desain.
bobot berat sisi ganda warehouse storage stacking nggunakake pallet plastik kanggo tas tepung
3.Dadi suwene wektu pengiriman sampeyan?
Umumé, 15-20 dina nalika nampa bayaran advance. Yen sampeyan nulis prentah formal, kita bakal menehi sampeyan rencana produksi kanggo njamin wektu pengiriman.
4.Make istilah pembayaran sampeyan?
Umumé, TT umum cara. Mesthi, kita uga nampa L / C, PayPal, West Union utawa liya miturut kahanan tartamtu.
5.Apa layanan liyane sing bisa nyedhiyakake?
Logo printing; werna sing disesuaikan

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province