Indonesian Sunda  beurat beurat sisi ganda gudang gudang stacking Usuk palastik pikeun tas tepung



beurat beurat sisi ganda gudang gudang stacking Usuk palastik pikeun tas tepung:
The pallets geus direkayasa salaku nyata kabeh-rounder nu nawarkeun unjuk luhur. Éta universal lumaku di sirkuit katutup, pepelakan produksi jeung tambahan barang distribution.In, lega migunakeun pikeun stacking, kayaning tas stacking, kotak stacking jeung saterusna. Kakuatan dampak luhur Usuk plastik ieu nyata ngurangan résiko karuksakan kalayan penanganan bener misalna, sahingga manjangan umur jasa. Ieu gampang pikeun ngabersihan sanggeus pamakéan sarta utamana dipaké pikeun gudang stacking kalayan beban tinggi.
Bahan: Plastik
Jenis: Euro Usuk
Éntri Tipe: 4-Jalan
Gaya: Double Nyanghareupan
Tempat Asal: Cina (Daratan)
Aplikasi: keur gula, uyah, tipung jeung semén tas stacking pamakéan
Warna: biru baku bisa ngaropéa
Fitur: Eco-friendly, tugas beurat, kalawan rims bertulang on unggal pojok
Sertipikat: CE / SGS / ISO9001
dek: vented dek
FAQ
1.How i tiasa terang nu Usuk cocog pamakéan kuring?
Kabéh nu peryogi ieu masihan handap rinci tur tim jualan kami bakal ngajukeun model merenah,
a) ukuran Usuk Panjang * Width * jangkungna.
b) pamakéan Usuk tumpukan bisa Usuk, rak bisa Usuk, pamakéan flooring Usuk, pamakéan ékspor Usuk.
c) kapasitas beban Usuk beban dinamis, beban statis, racking beban sasuai.
2.Can anjeun nyieun warna atawa logo urang Usuk? Sabaraha Usuk urang mesen?
Bisa mantuan anjeun ngaropea warna atawa logo lamun masihan urang design Anjeun.
beurat beurat sisi ganda gudang gudang stacking pamakéan Usuk palastik pikeun tas tepung
3.How lila teu waktos pangiriman anjeun?
Sacara umum, 15-20 poé sakali narima pembayaran sateuacanna. Lamun nempatkeun hiji urutan formal, maka kami bakal méré Anjeun rencana produksi pikeun ngajamin dina pangiriman waktos.
4.Whats istilah mayar anjeun?
Sacara umum, TT ilaharna cara. Pasti, urang ogé nampa L / C, PayPal, Uni Kulon atawa batur nurutkeun kaayaan spésifik.
5.Any jasa lianna bisa nyadiakeun?
Logo percetakan; warna ngaropéa

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province