Indonesian Sunda  Cina pallets palastik éksportir - Cina produsén ngarah



Cina pallets palastik éksportir - Cina produsén ngarah:
Pallets Bahan: Virgin Anti Dampak Plastik.
Baku Warna: Blue atanapi sakumaha dipénta.
Ukuran Kasalahan: Dina 2 mm
Fitur: Nu Maha Pallets Models di Cina
Pallets Desain: Double Nyanghareupan / Bujang Nyanghareupan
Paket angkutan: di PCplus atanapi sakumaha dipénta.
Asal: Cina, daratan.
Kode HS: 3923900000
Kumaha carana manggihan Usuk a?
aplikasi 1.Pallets pohara penting.
Pikeun pallets gudang plastik, klien pallets gawekeun Usuk jack atanapi forklift? Pallets bakal dipaké pikeun sababaraha stacking atawa single stacking? Stacking tas atawa cartons buleud?
Pikeun sistim racking make, pallets selektif normal rak jeung AS / RS Sistim? Design rak Usuk Béda, perlu design pallets béda.
Upami teu kitu, jasa unprofessional pasti nyieun klien leungitna.
2.Pallets ukuran kedah bisa dipake pikeun klien cargoes.
ukuran baku kayaning 1200 x 1000/1200 x 800, atawa ukuran lianna kudu ngaropéa ku klien.
kapasitas loading 3.Pallets kedah kuat cukup, loading dinamis, loading statik sarta rak loading.
Pallets loading kapasitas henteu hartosna sabaraha ton cargoes baris peupeus pallets.Otherwise nu, pallets lifespan bakal pisan standar short.Pallets loading kapasitas perlu suppliers .Professional kedah nyadiakeun standar maranéhanana.
FAQ
1.Can I boga sampel pikeun nguji?
 Sumuhun, pasti. Kami pelesir nawarkeun sampel pikeun mariksa anjeun sarta nguji.
 Percanten produk urang baris nyugemakeun anjeun.
2.What nyaéta tata cara paking?
 Tihang aranjeunna hiji-hiji, jeung pilem ngaleutikan luar.
3.What waktos kalungguhan anjeun?
 Sacara umum, waktos produksi urang anu 7 ~ 20 dinten ngalawan pembayaran maju.

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province