Indonesian Sunda  pallets palastik pikeun neundeun ti produsén china



pallets palastik pikeun neundeun ti produsén china.
Aplikasi: gudang lanté gudang jeung nransferkeun rupa .All of racking gudang sistem.
Ukuran: ngaropéa.
Port: Qingdao, Cina
Sarat pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union, PayPal, Duit gram jeung saterusna.
Warna: bulao (atawa sakumaha kedah anjeun)
Logo: Sutra percetakan logo anjeun atanapi batur
Sampel: Sadia (biaya dibayar ku nu meuli)
1. design Profesional, struktur nu lumrah, loading badag, prosés non-dieunakeun na stacking stabil.
2. Opat-jalan Éntri forklift, gampang beroperasi, merenah pikeun transpor barang.
3. spésifikasi Full keur pabrik, gudang, toko, garages, rak atawa tempat lianna.
4. téhnologi processing Advanced papanggih produksi masal jeung kualitasna alus sarta dina pangiriman waktos.
5. lalawanan Strong dampak na durability, rupa-rupa aplikasi hawa.
6.Resistant kana asam, alkali, Uap atanapi korosi; lumaku dina rupa-rupa kaayaan anu husus.
FAQ
1.Can anjeun nyieun Usuk warna kami? Sabaraha Usuk urang mesen?
Bisa mantuan anjeun ngaropea warna. kuantitas urutan minimum: 300 lembar.
2.How lila teu waktos pangiriman anjeun?
Sacara umum, 15-20 poé sakali narima pembayaran sateuacanna. Lamun nempatkeun hiji urutan formal, maka kami bakal méré Anjeun rencana produksi pikeun ngajamin dina pangiriman waktos.
3.Whats istilah mayar anjeun?
Sacara umum, TT ilaharna cara. Pasti, urang ogé nampa L / C, PayPal, Uni Kulon atawa batur nurutkeun kaayaan spésifik.
4.Any jasa lianna bisa nyadiakeun?
Nyitak logo Anjeun on pallets. Sarta méré layanan sanggeus-diobral pangalusna keur anjeun.
5.Is aya jaminan kualitas?
Jaminan taun. Sarta laporan rojongan test.
6.How abdi tiasa sampel mariksa kualitas anjeun?
Saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa merlukeun pikeun hiji sampel mariksa .as kualitas urang salami anjeun nanggung express nu freight.For produk desain anyar, eta biasana nyokot ngeunaan 15-20 poé pikeun meunangkeun sampel munggaran.
Cina panggedéna Plastik Pallets Produsén

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province