Indonesian Javanese  Palet plastik kanggo panyimpenan saka pabrik china



Palet plastik kanggo panyimpenan saka pabrik china.
Aplikasi: panyimpenan lan transfer aréa lantai .Kabeh jinis panyimpenan sistem rak.
Ukuran: Disesuaikan.
Port: Qingdao, China
Pembayaran Sarat: L / C, T / T, D / P, Western Union, PayPal, Money Gram lan liya-liyane.
Werna: biru (utawa sampeyan perlu)
Logo: Silk printing logo utawa liyane
Sample: Available (biaya sing dibayar dening panuku)
1. Profesional desain, struktur cukup, loading gedhe, proses non-slip lan stacking stabil.
2. Pandhuan forklift papat cara, gampang operate, trep kanggo transportasi barang.
3. Spesifikasi lengkap kanggo pabrik, gudang, toko, garasi, rak utawa panggonan liyane.
4. Teknologi pangolahan canggih kanggo memenuhi produksi massal kanthi kualitas dhuwur lan wektu pengiriman.
5. Resistance resistance lan ketahanan sing kuat, macem-macem aplikasi suhu.
6.Resistant kanggo asam, alkali, kelembapan utawa korosi; ditrapake ing macem-macem kesempatan khusus.
FAQ
1.Apa sampeyan nggawe pallet werna? Carane akeh pallet apa we order?
Kita bisa mbantu ngatur werna. Nomer minimum minima: 300 lembar.
2.How apa wektu pengiriman?
Umumé, 15-20 dina nalika nampa bayaran advance. Yen sampeyan nulis prentah formal, kita bakal menehi sampeyan rencana produksi kanggo njamin wektu pengiriman.
3.Menehi syarat pembayaran?
Umumé, TT umum cara. Mesthi, kita uga nampa L / C, PayPal, West Union utawa liya miturut kahanan tartamtu.
4.Sapa layanan liyane sing bisa nyedhiyani?
Printing logo ing palet. Lan nyedhiyakake layanan sawise-jual paling apik kanggo sampeyan.
5.Apa ana jaminan kualitas?
Warranty years. Lan laporan test dhukungan.
6.Carane aku njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?
Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake sampel kanggo mriksa kualitas .dadi yen sampeyan bisa ngeterake barang sing dikirim. Kanggo produk desain anyar, biasane njupuk kira - kira 15-20 dina kanggo njaluk sampel sing sepisanan.
Produsen Plastik Terbesar Cina

China Largest Plastic Pallets Manufacturer

Supply Hundreds of plastic pallets in rack able ,stack able ,nest able design .

SHANDONG LINGYUE PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Web: https://www.lypallets.com

Hotline:+86-18053958202 -Whatsapp/Wechat

FAX: +86-(0)539-8880037

Email :sales@ly-ifcgroup.com

ADD:1203-146,No.100 Lingong Road,Comprehensive Free Trade Zone,Linyi City, Shandong Province